Αρχική » ΕΙΚΟΝΑ - ΗΧΟΣ » ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ » ΑΠΟ 46''ΕΩΣ 98'' » Philips Smart Τηλεόραση 55 4K UHD LED 55PUS8118 HDR (2023)
Philips Smart Τηλεόραση 55 4K UHD LED 55PUS8118 HDR (2023)
Philips Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD LED 55PUS8118 HDR (2023)
Kωδικός W-00003267
Δειτε όλα τα προϊόντα της PHILIPS
Διαθεσιμότητα Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1-3 ημέρες
Τιμές με Φ.Π.Α.549,00€
Καλάθι
Wishlist
Σύγκριση

Το μοντέλο 55PUS8118 της εταρίας Philips, διαθέτει μέγεθος οθόνης 55". Η ελάχιστη προτεινόμενη απόσταση θέασης για το συγκεκριμένο μέγεθος είναι 2.1m και η μέγιστη είναι 3.5m. Το μέγεθος αυτό προτείνεται για τοποθέτηση σε μεγάλα σαλόνια, ή χώρους προβολών.

Η ανάλυση της τηλεόρασης είναι 4K Ultra HD. Οι τηλεοράσεις με ανάλυση 4K Ultra HD απευθύνονται σε καταναλωτές που αναζητούν υψηλότερη ποιότητα εικόνας και εμπειρία θέασης σε σύγκριση με τις τηλεοράσεις με χαμηλότερες αναλύσεις, όπως το Full HD ή το HD Ready. Η ανάλυση 4K Ultra HD, που ανέρχεται στα 3840 x 2160 pixels, προσφέρει πολύ υψηλή ποιότητα εικόνας, εστιάζοντας στη λεπτομέρεια. Οι τηλεοράσεις αυτές είναι κατάλληλες για παρακολούθηση ταινιών, αθλητικών γεγονότων, Gaming και άλλων δραστηριοτήτων ψυχαγωγίας που απαιτούν ποιοτική εικόνα.
Επιπλέον, αυτές οι τηλεοράσεις είναι κατάλληλες για χρήση σε υπολογιστές και για σύγχρονα παιχνίδια μεγάλων απαιτήσεων στην ανάλυση. Συνήθως απευθύνονται σε καταναλωτές που θέλουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης και είναι έτοιμοι να επενδύσουν σε μια τηλεόραση υψηλής ποιότητας.

To Panel της τηλεόρασης είναι Direct LED. Τα κυριότερα πλεονεκτήματα του Direct LED panel στις τηλεοράσεις είναι η ομοιόμορφη φωτεινότητα σε ολόκληρη την οθόνη, η βελτιωμένη αντίθεση και η βαθύτερη μαύρη απεικόνιση. Το panel αποτελείται από πολλαπλά μικρά LED που είναι τοποθετημένοι πίσω από την οθόνη και μπορούν να ελεγχθούν ξεχωριστά για να προσφέρουν μεγαλύτερη ακρίβεια στην αναπαραγωγή των χρωμάτων και τη βελτιωμένη αντίθεση. Επίσης, οι τηλεοράσεις με Direct LED panel είναι συνήθως λιγότερο ακριβές σε σχέση με τις OLED και QLED τηλεοράσεις με παρόμοια μεγέθη.

Όσον αφορά το HDR, εξοπλίζεται με Dolby Vision, HDR10, HLG. Το High Dynamic Range (HDR) και τα διάφορα είδη του, γενικά βελτιώνουν την ποιότητα εικόνας των τηλεοράσεων και άλλων συσκευών αναπαραγωγής βίντεο. Αυτό επιτυγχάνεται με την αύξηση της δυναμικής εύρους των χρωμάτων και της φωτεινότητας των εικόνων.
Τα πλεονεκτήματα του HDR είναι πιο ζωντανά και φυσικά χρώματα, βαθύτερα μαύρα και φωτεινότερα λευκά, περισσότερες λεπτομέρειες στις σκιές και τα φωτεινά σημεία της εικόνας, και πιο πιστή αναπαραγωγή των χρωμάτων. Επιπλέον, οι παραγωγοί ταινιών μπορούν να αξιοποιήσουν το HDR για να παράγουν ταινίες με πιο φυσικές και ρεαλιστικές εικόνες.
Τέλος, οι συσκευές με υποστήριξη HDR μπορούν να αναπαράγουν περιεχόμενο που είναι κωδικοποιημένο με HDR, προσφέροντας μια πιο εντυπωσιακή εμπειρία θέασης για το χρήστη.

Το μοντέλο αυτό ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια των Smart TVs. Oι Smart TVs αποτελούν την εξέλιξη στην τεχνολογία της τηλεόρασης, αφού ενσωματώνουν λειτουργίες Διαδικτύου, επιτρέποντας την πλοήγηση σε ιστοσελίδες και τη χρήση διαδικτυακών εφαρμογών (π.χ. Netflix, YouTube, Spotify κ.λ.π.). Αποτελούν, δηλαδή, ένα παράδειγμα της τεχνολογικής σύγκλισης μεταξύ των υπολογιστών και των τηλεοράσεων. Οι νεότερες Smart τηλεοράσεις έχουν τη δυνατότητα πλήρους πλοήγησης στο Διαδίκτυο, ενώ οι παλαιότερες υποστηρίζουν την πρόσβαση μόνο σε δημοφιλείς ιστοσελίδες (π.χ. YouTube, Facebook, Twitter) μέσω κατάλληλων εφαρμογών.

Διαθέτοντας ακόμα ένα σημαντικό χαρακτηριστικό, αυτο του VRR, αυτό το μοντέλο θα απογείώσει την εμπειρία Gaming. Η τεχνολογία Variable Refresh Rate (VRR) χρησιμοποιείται στις τηλεοράσεις για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη κατά την αναπαραγωγή παιχνιδιών. Με την τεχνολογία VRR, η τηλεόραση είναι σε θέση να προσαρμόζει το ρυθμό ανανέωσης της εικόνας στον ρυθμό καρέ που δημιουργείται από την πηγή, όπως μια κονσόλα παιχνιδιών, και αυτό βελτιώνει την ομαλότητα της εικόνας και μειώνει το screen tearing κατά την αναπαραγωγή γρήγορων κινήσεων στα παιχνίδια.
Η τεχνολογία VRR βοηθάει τους παίκτες να αντιδρούν πιο ακριβώς στο περιβάλλον του παιχνιδιού και βελτιώνει την απόδοση τους. Επιπλέον, η τεχνολογία VRR επιτρέπει στις τηλεοράσεις να λειτουργούν καλύτερα με τις πηγές που έχουν διαφορετικούς ρυθμούς ανανέωσης, και αυτό σημαίνει ότι οι τηλεοράσεις μπορούν να λειτουργούν καλύτερα με μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών και συσκευών παιχνιδιών.

  • Ρυθμός Ανανέωσης: 50/60Hz
  • Τύπος Panel: Direct LED
  • HDR Type: Dolby Vision, HDR10, HLG
  • Σύνολο Θυρών HDMI: 3
  • Πλήθος HDMI 2.1: 1
  • Πλήθος USB: 2
  • Ενεργειακή Κλάση: F

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραία εικόνα και έχει καλό ήχο.

Χαρακτηριστικά

Εικόνα

Διαγώνιος
55 "
Ευκρίνεια
4K Ultra HD
Ρυθμός Ανανέωσης
50/60 Hz
Τύπος Panel
Direct LED
HDR Type
Dolby Vision, HDR10, HLG
Local Dimming
Όχι

Ήχος

Κανάλια
Stereo
Ισχύς
20 W
Πρότυπα Ήχου
Dolby Atmos

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δέκτης
DVB-C, DVB-S2, DVB-T2, DVB-T2 HD
Media Player
Ναι
Εγγραφή PVR
Όχι
Hotel Mode
Όχι
Φωνητικές Εντολές
Ναι
HbbTV
Ναι
VRR
Ναι

Smart Δυνατότητες

Υποστηριζόμενες Εφαρμογές
Netflix, Youtube
Λογισμικό
Άλλο Λογισμικό
Smart Assistant
Alexa, Google Assistant
Smart Οικοσύστημα
Alexa

Ενσύρματες Συνδέσεις

Σύνολο Θυρών HDMI
3
Πλήθος HDMI 2.1
1
Πλήθος USB
2
Ethernet
Ναι
Digital Audio Optical
Ναι
Headphones
Ναι

Ασύρματες Συνδέσεις

Wi-Fi
Ναι
Bluetooth
Ναι
Miracast
Όχι
Chromecast Built-In
Όχι
Screen Mirroring
Όχι
AirPlay
Όχι

Γενικά

Έτος Κυκλοφορίας
2023
Βάρος
14,5 kg
VESA Mount
200 x 300 mm

Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
F

Διαστάσεις (Χωρίς Βάση)

Πλάτος
1231 mm
Ύψος
722 mm
Πάχος
82 mm

Διαστάσεις (με Βάση)

Πλάτος
1231 mm
Ύψος
780 mm
Πάχος
258 mm

Eπικοινωνήστε μαζί μας για καλύτερη τιμή
Kαταχώρηση