Αρχική » ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΕΣ » ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ » ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ » Inventor Epic Ηλεκτρική Σκούπα 700W με Σακούλα 3.5lt Κόκκινη
Inventor Epic Ηλεκτρική Σκούπα 700W με Σακούλα 3.5lt Κόκκινη
Inventor Epic Ηλεκτρική Σκούπα 700W με Σακούλα 3.5lt Κόκκινη
Kωδικός W-00003295
Δειτε όλα τα προϊόντα της INVENTOR
Διαθεσιμότητα Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1-3 ημέρες
Τιμές με Φ.Π.Α.154,00€
Καλάθι
Wishlist
Σύγκριση

Η ηλεκτρική σκούπα Epic EP-BG62 της Inventor, διαθέτει ειδική σακούλα με χωρητικότητα 3.5 λίτρα, στην οποία συλλέγεται η σκόνη και όταν γεμίσει μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα με μία κίνηση χωρίς ο χρήστης να χρειαστεί να έρθει σε επαφή με το περιεχόμενό της. 
Οι σκούπες με σακούλα είναι η καλύτερη επιλογή για όσους υποφέρουν από αλλεργίες και άλλες παθήσεις του αναπνευστικού, αφού διαχωρίζουν πλήρως ακάρεα και λοιπά αλλεργιογόνα από τον χειριστή της σκούπας κατά τη λειτουργία της, ακριβώς χάρη στην ύπαρξη της σακούλας. 

Χάρη στο ειδικό πέλμα για κατοικίδια με την κυλινδρική βούρτσα, καθαρίζει σε βάθος και αφαιρεί αποτελεσματικά τις τρίχες των κατοικιδίων ακόμα και από χαλιά με ψηλό πέλος. Επιπλέον, διαθέτει ειδικό πέλμα για να καθαρίζει το παρκέ χωρίς να το χαράζει. 
Μπορείτε να ρυθμίσετε την ισχύ της ανάλογα με τον τύπο επιφάνειας που πρόκειται να σκουπίσετε. Σε λείες επιφάνειες μπορείτε να επιλέξετε την πιο υψηλή ένταση, ενώ σε χαλιά μπορείτε να τη χαμηλώσετε για να μην κολλάνε τα χαλιά στη σκούπα κατά το καθάρισμα. 
Το μακρύ καλώδιο μήκους 12 μέτρων, διευκολύνει το σκούπισμα καθώς δεν χρειάζεται να διακόψετε τη λειτουργία της για να αλλάξετε πρίζα.

  • Ισχύς: 700W
  • Ακτίνα Δράσης: 12m
  • Βάρος: 8.5kg
  • Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή: 3 χρόνια στο Μοτέρ

Eπικοινωνήστε μαζί μας για καλύτερη τιμή
Kαταχώρηση